• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۹۴۸۳
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۲
کرمان » اقتصادی

 بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان

مدیرکل امور مالیاتی از  بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در صورت پرداخت بدهی مالیاتی تا ۲۸ بهمن ماه خبر داد.

 بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان، مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان از بخشش مالیاتی مندرج در کلیه قوانین مالیاتی مودیان فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات یا مودیانی که بدهی مالیاتی خود را حداکثر تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه سال جاری پرداخت نمایند تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان خبر داد.

 حمید زینل پور در تشریح جزئیات بخشنامه صادره از سوی رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور، اظهار داشت: با عنایت به دستور رییس جمهور در خصوص حمایت از کسب و کار‌های خرد و صاحبان مشاغل و سایر فعالان اقتصادی در دوره اجرای سیاست‌گذاری‌های جدید اقتصادی، جرایم قابل بخشش مالیاتی مندرج در کلیه قوانین مالیاتی مودیان فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات یا مودیانی که بدهی مالیاتی خود را حداکثر تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه سال جاری پرداخت نمایند تا سقف هفت میلیارد ریال بخشیده می‌شود.

وی افزود: در صورتی که جرایم قابل بخشش مودی بیش از مبلغ مذکور باشد نیز جرایم قابل بخشش مودی در صورت پرداخت جرایم مازاد بر سقف مذکور تا سقف هفت میلیارد ریال بخشیده می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان ضمن توصیه به مؤدیان جهت استفاده از این فرصت قانونی، گفت: جزئیات بخشنامه به شرح ذیل است:

الف) منظور از بدهی مالیاتی، جمع مبلغ اصل مالیات به علاوه جرایم غیر قابل بخشش مالیاتی در کلیه منابع و دوره/عملکرد‌ها می‌باشد و مودیان برای استفاده از مفاد این مصوبه می‌بایست درخصوص همه آنها تعیین تکلیف نمایند.

ب) در اجرای این مصوبه نیاز به درخواست مودی نبوده و در صورتی که مودی حائز شرایط باشد، بخشودگی تا میزان مندرج در مصوبه قابل اعمال می‌باشد.

ج) برای بهره مندی حداکثری مودیان از مصوبه، میزان اصل مالیات و جرایم قابل بخشش تا تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ مدنظر قرار می‌گیرد و تغییرات بعدی مبلغ اصل مالیات و جرایم غیر قابل بخشش و قابل بخشش تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ به استثنای مواردی که مودی درخواست می‌نماید تاثیری در اعمال مفاد مصوبه ندارد.

د) درخصوص جرایم موضوع بند الف ماده ۲۲ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، میزان جرایم بعد از اعمال بخشودگی‌های قبلی اعلامی قابل محاسبه می‌باشد.

هـ) در اجرای این مصوبه صرفا پرداخت تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ ملاک بوده و در صورت ترتیب پرداخت مالیات مفاد این مصوبه جاری نمی‌باشد. بدیهی است در صورت تمایل مودیانی که قبل از این مصوبه نسبت به تقسیط بدهی‌های مالیاتی خود اقدام نموده‌اند برای بهره مندی از مفاد این مصوبه، می‌توانند با پرداخت تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه از مفاد این مصوبه بهره‌مند شوند.

و) در صورتیکه مودیان دارای پرونده مطرح در مراحل دادرسی مالیاتی باشند می‌توانند در صورت تمایل با انصراف از اعتراض خود، نسبت به استفاده از مفاد این مصوبه اقدام نمایند.

ز) مودیانی که مایل به استفاده از مفاد این مصوبه نیستند می‌توانند از مفاد بخشنامه‌های قبلی سازمان امور مالیاتی کشور با رعایت مقررات مربوطه بهره‌مند شوند.

ح) در صورتیکه جمع جرایم قابل بخشش موضوع کلیه قوانین مالیاتی در تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ کمتر یا مساوی هفت میلیارد ریال باشد، جرایم یاد شده به میزان ۱۰۰% بخشیده می‌شود.

ط) در صورتیکه جمع جرایم قابل بخشش موضوع کلیه قوانین مالیاتی در تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ بیشتر از هفت میلیارد ریال باشد، در صوت پرداخت مازاد، معادل مبلغ هفت میلیارد ریال از جرایم قابل بخشش، به میزان ۱۰۰% بخشیده می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم ورود جدی استان به حوزه اقتصاد دیجیتال
نمایش وفاداری نسل‌ها به انقلاب اسلامی
مصاف شهرداری ارومیه با مس رفسنجان
قهرمانی فیلون و کلایبو در در بیاتلونِ سرعت و ۱۰ کیلومتر نوردیک
درخشش ورزشکاران چهارمحال و بختیاری درمسابقات پاراالمپیاد
آغاز پویش ملی کودکان سایبری در لرستان
یادواره شهید ابراهیم هادی و شهدای امنیت اقدامات تروریستی آمریکایی-صهیونی در رشت
نویسنده «نیمه‌شب»: چراغ باید در خانه بسوزد
قیمت دلار و یورو مرکز مبادله ایران؛ امروز شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴
دو ستاره جویباری در تیم ملی کشتی آزاد
برگزاری مجمع عمومی هیئت ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان خراسان رضوی در مشهد
تداوم درخشش نماینده خراسان رضوی در لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
فروش بلوک «آلومینا» با شرایط اقساط پنج‌ساله
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در روستای صومعه ترکمانچای
معارفه رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح گیلان
آغاز عرضه خودرو‌های وارداتی با افتتاح حساب وکالتی
مسیر‌های ترانزیتی، راه صلح و تضمین امنیت منطقه است
معادن پیشران توسعه در کردستان
اعلام جزئیات نمایشگاه بهاره ۱۴۰۵
واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۸ تا ۱۰
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
وزش باد در همدان ادامه دارد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت»
برگزاری دادگاه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس ساواک در خراسان رضوی
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۵۴ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)